Societate de avocați București

Societatea Civila de Avocati „Buneci and Buneci” din Bucuresti functioneaza in temeiul legii Nr.51/1995 republicata privind organizarea si exercizarea profesiei de avocat si a Statutului profesiei de Avocat.

Avocatii Societatii Civile de Avocati „Buneci and Buneci” din Bucuresti ofera servicii de consultanta si reprezentare in domeniile: drept civil, penal, fiscal, contencios administrativ, dreptul muncii si dreptul asigurarilor, etc.

Intr-o societate intemeiata pe respect fata de justitie, avocatul indeplineste un rol special. Indatoririle avocatilor Societatii Civile de Avocati „Buneci and Buneci” nu se limiteaza doar la executarea fidela a unui mandat in cadrul legii. Avocatii trebuie sa vegheze la respectul Statului de drept si a intereselor celor ale caror drepturi si libertati le apara. Este indatorirea avocatului nu numai sa pledeze pentru cauza clientului sau ci si sa fie sfatuitorul clientului.

Respectul pentru misiunea profesionala a avocatului este o conditie esentiala a Statului de drept a unei societati democratice.

Prin urmare, misiunea avocatului din cadrul Societatii Civile de Avocati „Buneci and Buneci” ii impune indatoriri si obligatii multiple, (uneori aparent contradictorii), in raport de:

  • client,
  • tribunale si celelalte autoritati in fata carora avocatul pledeaza pentru cauza clientului sau actioneaza in numele acestuia,
  • profesia sa in general si fiecare confrate in particular,
  • public, pentru care o profesie liberala si independenta, supusa respectarii normelor pe care ea si le-a impus, este un mijloc esential de aparare a drepturilor omului in fata Statului si a altor puteri din societate.

Leave A Comment