Echipa Noastră

Echipa de avocați

Petre Buneci​

Petre Buneci este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti – Promotia 1984.Dupa absolvirea studiilor juridice, Petre Buneci a profesat ca procuror la diferite parchete si instante din Romania, dupa care a activat ca inspector guvernamental in cadrul Guvernului Romaniei.

Incepand cu anul 1997, Petre Buneci este membru al Baroului Bucuresti, iar experienta acumulata in domeniul penal, civil si comercial a contribuit la succesele obtinute ca avocat.

Paralel cu activitatea profesionala, Petre Buneci si-a completat formatia academica prin studii aprofundate in domeniul dreptului procesual penal, in cel al combaterii criminalitatii informatice si, respectiv in procedurile speciale, fiind membru fondator al Societatii Romane de Criminologie si al Asociatiei Criminalistilor din Romania, este de asemenea cercetator stiintific onorific al Institutului de Cercetari Juridice „Andrei Radulescu” de pe langa Academia Romana.

A publicat numeroase articole, lucrari de specialitate si stiintifice, iar cariera didactica a insotit-o pe cea de avocat. In prezent, Petre Buneci este profesor universitar doctor la catedra de drept public a Facultatii de Drept Bucuresti din cadrul Universitatii Ecologice.

Telefon: 0769 650 420 / 0747 288 118​

Bogdan Buneci

Conferenţiar universitar doctor, Universitatea Ecologica Bucuresti – Facultatea de Drept.

Cadru didactic asociat la universitatea Academia de Studii Economice – Facultatea de Drept.

Avocat definitiv – SOCIETATE CIVILA DE AVOCATI „BUNECI & BUNECI”

Telefon: 0769 649 558

CEL MAI BUN REZULTAT POSIBIL!

ABORDARE PRAGMATICĂ ȘI CREATIVĂ!